DESCOBREIX

Qui som

Amoma

Qui somDesig

L’aventura de l’Amoma comença a la cuina de la Ruth. Allà és on va començar a elaborar unes postres delicades, nutritives i elegants, amb el desig de fer arribar un somriure als paladars més exigents. La seva feina és una mescla d’artesania, innovació i atenció al detall.

Aquest impuls inicial per alegrar el dia a dia de la seva gent va donar els seus fruits. Aviat va córrer la veu que el que sortia d’aquella cuina era ben diferent. Així, aquell anhel inicial ple de generositat cap a la vida i cap als que miren de celebrar-la cada dia es va materialitzar en el projecte Amoma.
Amoma

el nostre origeniaia

La llar i la família estan ben presents en l’essència de l’Amoma. La Ruth va escollir aquest nom en homenatge a la seva mare. “Amoma” és la manera carinyosa que tenen la Ruth i els seus d’anomenar la iaia, d’origen basc, una petita i encantadora confusió amb “amona”, que significa “àvia” en aquesta llengua.

Amoma

Qui és la Ruth?Detallista

La Ruth és la impulsora del projecte Amoma i la conductora d’aquest viatge al voltant de l’apassionant món de sabors, intensitats de colors, aromes i textures de les nostres postres.

Després de mitja vida treballant al negoci familiar, va decidir que era hora d’engegar quelcom que reflectís plenament la seva personalitat, els seus valors i les seves idees. La seva satisfacció personal sempre ha passat per veure contentes les persones que l’envolten i ser testimoni dels seus somriures. D’aquí es sorgeix el propòsit de l’Amoma: “ Treballem per oferir un instant de felicitat a cadascun de vosaltres”.

És perfeccionista, amant de l’art i de la bellesa i per això desitja que els seus dolços, més de ser deliciosos, tinguin un toc d’elegància i reflecteixin l’atenció pel detall. Per a la Ruth, l’excel·lència és el resultat del respecte cap als altres i de la feina ben feta.

n
Ruth
Amoma

Horari

De dimarts a Divendres: 

8:30 a 13:30h i 16:30 a 19:30h

Dissabtes: 

8:30 a 14:00h i 17:00 a 19:30h

Diumenges: 

8:00 a 17:00h

Repartim a domicili a Sant Cugat del Vallès de dimarts a dissabtes de 14:00 a 16:00h

Matèria prima de qualitat

Productes saludables

Envasos reciclables